< terug naar overzicht

kinderen

2 ogen, 2 oren(2,5+)

Rémi Decker

Interactieve audiovisuele voorstelling voor de allerkleinsten.

Spits je oren, open je ogen en doe mee!

Welkom in ons spektakel van kleurrijke vormen, herkenbare taferelen, knotsgekke figuren en stunten. Deze interactieve voorstelling op maat van de allerkleinsten laat animerende beelden samensmelten met verrassende muziek en geluiden.

Dat Remi met dit project niet aan zijn proefstuk toe is en zich in het genre ondertussen een gewaardeerd specialist mag noemen. In 2017 richtte hij Musique à Voir op – een klein, variabel collectief waarmee hij cineconcerten opzet, solo of met een gastmuzikant.

Boek nu

Credits

Rémi Decker (°1983) is een Belgische veelzijdige muzikant met internationale bekendheid. Hij is opgegroeid in een muzikale omgeving en begint doedelzak te spelen op 10-jarige leeftijd. Gedreven door zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid gaat hij als autodidact te werk. Al snel wint hij verschillende wedstrijden en wordt beschouwd als jonge virtuoos. Fluit neemt door de jaren zijn terechte plaats naast de doedelzak en hij verrast ook zijn publiek met een eigenzinnig en efficiënt gitaarspel. Sinds 2017 speelt hij cineconcerten met “Musique à Voir”, live muziek en bruitage voor animatiefilms. Rémi Decker vindt een mooi evenwicht tussen traditie en eigen creativiteit waardoor zijn projecten bruisen van originaliteit, virtuositeit en emoties. Hij is thuis op zowel folk, jazz als klassieke muziek podia. Talent en bescheidenheid maken van hem een buitengewoon artiest.


Productie: FILEM’ON & VARIOLE asbl met artistieke ondersteuning van MUSICA
Foto’s: Maruszak

Meer over

Muzikaal zijn invloeden uit de traditionele volksmuziek te horen, die naadloos overgaan in ‘bruitage’ en abstracte klanksferen. In 2 OGEN, 2 OREN fungeert Rémi als een eenmansband waarbij hij zijn talent als multi-instrumentalist kan inzetten. De ruimte rond hem is dan ook bezaaid met instrumenten en klankmakers dat een breed publiek van kleine oren en grote ogen kan aanspreken!

Beeldmateriaal

Video

Agenda