< terug naar overzicht

muziek

Back To Amy

Back To Amy

Back to Amy is een tributeband die de sfeer en sound creëert zoals Amy Winehouse het zelf zou doen! Naast haar grootste hits worden ook minder bekende nummers gebracht van deze veelzijdige soul, R&B, jazz, ska en reggaediva. Back to Amy wordt gesteund door een dynamische band met ervaren muzikanten: een swingende ritmesectie, een imposante blazerssectie, subtiele toetsen en twee backingvocals. Het beeld wordt compleet gemaakt door een professionele projectie.

Boek nu

Credits

Leadzang: Andrea Wielockx
Backingvocals: Tine Faassen & Lieve Pinxten
Drums: Gilles Deblier
Toetsen: Benny Leven
Bas: Geert Goossens
Gitaar: Gunther Peeters
Trompet: Jo Leven
Altsaxoffon: Frank Wielockx
Bariton & Tenorsaxofoon: Ruud Janssens

Meer over

Heb je altijd al eens een live-optreden van Amy Winehouse willen bijwonen? Back to Amy brengt met hun nieuwe show ‘the live experience’ een eerbetoon aan deze iconische zangeres, die normaal dit jaar 40 zou zijn geworden. Op het hoogtepunt van Amy’ s carrière gaf zij schitterende concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder jazz, soul, R&B en ska.

Back to Amy brengt een uitstekende remake van Amy’s muziek, zoals zij deze zelf live bracht. De vocale kracht om Amy Winehouse te coveren vond de band in Andréa Wielockx, die zowel qua stem als présence het origineel zo dicht mogelijk benadert. Met een stevige drie-mans blazerssectie, twee backing-vocals en verder compleet dezelfde bandsamenstelling als de oorspronkelijke begeleidingsband van Amy, vormt Back to Amy een unieke beleving. Zo zullen ze niet alleen haar fans maar ook een breed publiek kunnen bekoren met deze nieuwe show.

Beeldmateriaal

Video

Agenda

20/09/2024

Ticket

ZAAL DE POSTHOORN

20/12/2024

Ticket

CC Palethe, Pelt