< terug naar overzicht

kinderen

Beest of(4+)

Radio Oorwoud

Voor het eerst trekken we met de festivalband naar de theaters voor een heuse BEEST OF!

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders.  Het recept is gekend, meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

Radio Oorwoud, het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat weer helemaal klaar om het podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken.

Meer zelfs, nu er drie cd’tjes met de strafste kinderliedjes op de schap liggen, loert een BEEST OF! om de hoek. Dieren van elk pluimage worden in  onze ondeugende liedjes bezongen. De natuur en haar problemen krijgen een luide stem, maar wel op kindermaat … dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Boek nu

Credits

Zangvogel en opperpanda: Fleur Hendriks
Basbeer: Bart Van Lierde
Gitaarscholver en zangvogel: Thomas Vanelslander
Trommelaar: Micha Vandendriessche
Toetsen toeteraar: Hannes Demaeyer
Foto’s: Sara De Graeve


REACTIE:

CC Torhout: Radio Oorwoud was super, merci! Topmuzikanten, veel interactie met de kinderen, de afwisselende verhaallijn helemaal op maat van de kinderen, kortom heel veel sfeer !

Meer over

De eerste CD heette nog gewoon Radio Oorwoud, daarna kwam ’t Is altijd wat in mijn habitat en op de laatste CD  VUIL! VUIL! VUIL! werd opnieuw gezongen in alle toonhoogten. Een Beest of! barst volgend seizoen uit zijn ei ! De set bevat de meest aanstekelijke liedjes uit de drie cd’s.
Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen.

Samen konden ze al heel wat leuke festivals op hun conto schrijven. Sfinks, Dranouter, Gentse Feesten… maar ook theaterpodia kunnen nu strijk gaan voor dit opzwepend concert.

WWF zal ondersteunen met acties op de site. Daar kunnen de kinderen ook al vooraf de liedjes beluisteren ! https://rangerclub.be/nl/radio-oorwoud/

Beeldmateriaal

Video

Agenda

26/05/2024

Ticket

CC De Plomblom, Ninove