< terug naar overzicht

muziek

Bella Italia 2

Sabien Tiels & Jeroen Lenaerts & Italiaanse band

Na het succes van Bella Italia kan een vervolg niet uitblijven. De uitbundige reacties van het publiek overtuigden ons dat het repertoire gekoesterd wordt. Bella Italia 2 verenigt opnieuw de mooiste Italiaanse liedjes en hartstochtelijke serenades.

In de frontlinie vind je Sabien Tiels en Jeroen Lenaerts maar ook gitarist Marco Cirone zal enkele zangpartijen voor zijn rekening nemen. Sabien Tiels out zich al jaren als een grote fan van Laura Pausini, een zangeres die ze in het verleden reeds vele malen coverde. Met Jeroen Lenaerts en Marco Cirone staan ook meerdere duetten op het repertoire. Jeroen Lenaerts heeft het timbre van een Zucchero en schrikt ook niet terug voor een parlando à la Paolo Conté. Met een klassiek opgeleide zanger als Jeroen in de band breiden we de setlist ook uit met enkele klassiekers uit het rijke Italiaanse operarepertoire. Het lichtere genre van Andrea Bocelli zal ook niet op de afspraak ontbreken. De fantastische liveband van muzikanten met Italiaanse roots staat onder leiding van toetsenist Ad Cominotto en op drums mag Claudio Arduini zich uitleven. David La Mela geeft het ritme aan op bas en Marco Cirone zal als gitarist maar ook als zanger het podium sieren. Je kunt het al raden: Bella Italia 2 wordt opnieuw een avondje Dolce far niente.

Boek nu

Credits

Met: Sabien Tiels, Jeroen Lenaerts, Ad Cominotto, Marco Cirone, Claudio Arduini, David La Mela.

Geluid: Bart Deckers

Licht: nog in te vullen

Met dank aan CC Muze Heusden-Zolder

Meer over

“Ik heb niets met Italiaanse muziek, laat staan dat ik twee nummers zou kunnen opnoemen. Toch was deze voorstelling voor mij – ja ik ging er argwanend naar toe! – een feest van herkenning, net zoals voor het opvallend gemengde publiek (jong, oud, met en zonder Italiaanse roots) rondom mij. We worden overvallen met hommages en tributes, mochten ze allemaal zoals deze zijn, dan kunnen er niet genoeg zijn. Woon zeker een voorstelling bij en oordeel zelf!” (CC De Werft – Geel, Roel Tuelleneers)

“Ik heb enorm genoten van Bella Italia. Het was een echte feel good voorstelling waarbij heel de zaal zat mee te zingen en klappen. Niet twijfelen om te boeken, zeg maar tegen mijn collega’s! (CC ‘t Gasthuis – Aarschot, Maaike Vanderhaegen)

Beeldmateriaal

Agenda

21/09/2024

CC Muze, Heusden-Zolder