< terug naar overzicht
Ann Ceurvels

lezing

Etiketjes 18+

Ann Ceurvels

Wat als je op je achtendertigste plots vastloopt? Of wanneer je op je drieënvijftigste je carrière ziet verkruimelen zonder juist te weten waarom? Wat als je bijna zeventig bent en dan te horen krijgt dat je eigenlijk een atypisch brein hebt? De weg die volwassenen moeten afleggen om tot een diagnose te komen, ligt eveneens geplaveid met talloze vooroordelen en gefrons van wenkbrauwen.

Boek nu

Credits

Ann Ceurvels werkt onder andere als kindercoach. Als moeder van een puberzoon met autisme schreef ze in 2017 een open brief aan minister Maggie De Block, die niet onopgemerkt bleef.

Foto: Evy Raes

——– 

De lezing kan ook geboekt worden in combinatie met muziek van Jonas Winterland! 

Meer over

In Etiketjes 18+ zoekt Ann Ceurvels uit of het zinvol is om als volwassene op zoek te gaan naar meer inzicht in je eigen functioneren of dat het net beter is om in de etiketjes-kast te blijven. Wie weet maakt het antwoord op die vraag wel het verschil tussen overleven en leven.

Reactie van CC Opwijk: Het was fantastisch. Heel het publiek was laaiend enthousiast.  Ann heeft een aangename stem om naar te luisteren, verveelde nooit, boeiend én leerrijk. Dikke merci! Zelden dat een zaal unaniem over de hele lijn enthousiast is!

Beeldmateriaal

Ann Ceurvels

Video

Agenda

31/07/2024

Ticket

Cultuurcentrum, Baarle-Hertog