< terug naar overzicht

lezing

Ik trouw met mezelf

Katrien Van Opstal

Een boek dat JA zegt tegen het leven en de liefde

Jezelf zo graag zien dat je met jezelf wil trouwen? Katrien deed het!
Tot vijf jaar geleden speelde ze enthousiast het spel van het leven mee, maar winnen deed ze niet. Het leverde haar een scheiding, een burn-out en een depressie op. Toen ook haar tweede relatie op de klippen liep, voelde Katrien heel duidelijk: vanaf nu ga ik me in de eerste plaats aan mezelf toewijden. Volg mee hoe ze na een reeks beproevingen en teleurstellingen eindelijk leerde hoe ze volop van zichzelf kon houden en – letterlijk – met zichzelf in het huwelijksbootje kon stappen.
Katrien zei ja tegen zichzelf en vormde haar tegenslagen om tot een verhaal vol positieve levenskracht. Lees mee hoe Katrien het aanpakte, raak geïnspireerd door haar verhaal en ontdek hoe ook jij je eigen verhaal een nieuwe richting uit kunt sturen.

Boek nu

Credits

Een muzikaal levensecht verhaal van en met Katrien Van Opstal
Muzikanten Steven Bossuyt (gitaar en vocals) en Steven Taelman (piano)

Meer over

Lange tijd speelde zangeres Katrien het spel van het leven mee, maar winnen deed ze niet. Ze hield er een scheiding, een burn-out en een depressie aan voer. Toen besliste ze: vanaf nu ga ik me onvoorwaardelijk aan mezelf toewijden. Ze ging zichzelf zo graag zien dat ze besloot met zichzelf te trouwen. Dat mag je gerust letterlijk nemen.

“Ik trouw wel met mezelf” is echt, oprecht, grappig, intiem en vooral ook heel moedig en sterk. Volg mee langs vertellingen en jazzy muziek hoe Katrien vanuit een donker plaatske met de nodige hulp opnieuw leert stralen. Wees getuige hoe en waar haar idee concreet vorm krijgt en ontdek hoe de gemeente er al dan niet in meeging, de geloftes, de seks, de mogelijks nieuwe partner, en de trouw met haar Vrouw.

Wees bereid te gniffelen, mee te leven, jezelf te herkennen en vol inspiratie naar buiten te wandelen, al dan niet minstens met uzelf.

Beeldmateriaal

Video