< terug naar overzicht

humor

Jump! Reloaded

Starbugs Comedy

Starbugs Comedy komt terug naar België. Hun elastische mix van dans, acrobatie en comedy is een antidepressivum voor jong en oud.

Jump! Reloaded is een combinatie van situatiehumor en woordeloze humor. Met coole ironie vertellen de drie acrobaten kleine verhalen. Zonder overtollige woorden maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor.

Boek nu

Credits

Credits:

Met: Martin Burtscher (Tinu), Wassilis Reiger (Silu) en Fabian Berger (Fäbu)

Regie: Nadia Sieger

Meer over

Dit Zwitserse trio maakt een herstart na de pandemie en heeft van de stilstaande wereld gebruiktgemaakt om hun show JUMP te refreshen. De maanden inactiviteit hebben ze alles behalve inactief doorgebracht. Met z’n drieën hebben ze enkele nieuwe dansstijlen ingeoefend en toegevoegd aan de show.

De voorstelling is nu nog snediger, nog spannender, nog ritmischer. Jump! Reloaded is meteen een reis door de complete muziekwereld en de rock’nroll. Met hun gekke sprongen en dansen variëren ze in allerlei stijlen, gaande van ballet tot breakdance, van salsa tot tapdans. Dit is ongetwijfeld de meest ritmische comedy show op de planeet.

Hun tournee voert hen van Canada tot in Japan en ze zijn prijsbeesten van talloze festivals (Festival de Namur, Prix Pantheon Bonn, …)

Filmmateriaal, interviews, perscommentaren vindt u op de site.

Beeldmateriaal