< terug naar overzicht

theater

Kom ne keer binnen

Pascale Platel

Sven: Ewel?
Chantal: Ewel wa?
Sven: Nie me mij, hé?
Chantal: Hein?
Sven: Hein?

Chantal: Soms zijde gij echt niet van deze planeet. Gelijk daarstraks in Oostende. Gij ziet dan dingen die k’ ik niet zie en ik zie dingen die gij niet ziet en straal voorbij loopt. Terwijl we op dezelfde plek zijn. Gij komt dan af met een idee om iets te doen en ik ook, maar uw idee is gebaseerd op wat da gij ziet en het mijne op wat ik zie. En dat botst dan natuurlijk.

Boek nu

Credits

Tekst: Pascale Platel
Met: Pascale Platel en Ben Segers
Promofoto: Charlie De Keersmaecker
Scènefoto’s: Sara De Graeve


Reactie: Een echt stuk uit jouw intense, scherpe, zachte, lacherige en mooi ontroerende pen. Verrassend en origineel in opbouw. Die laatste scènes… prachtig. Wat ook raakt : Ben past zo goed bij je op dat podium. Wat een match ! Dankzij hem komt jouw typische – en waarvoor iedereen zo graag naar je komt zien – speelstijl er met verve weer uit. Fijn fijn fijn !

Meer over

Sven: ‘t Is waar! Ik wilde daar gewoon wat lanterfanten en winkels doen, maar gij wilde fietsen. ‘Ge moogt éne winkel doen’, zeide toen en ik zeg ‘Ja’, en ik ga vlug binnen, maar ik voel mij dan al schuldig en ik zeg tegen die verkoopster: ‘Madame, ik moet ne keer terugkomen want Chantal wilt fietsen.’

Chantal: Is dat erg?

Een voorstelling over de mogelijkheid van een onmogelijke relatie met ben segers en pascale platel.

 

Beeldmateriaal

Agenda