< terug naar overzicht

lezing

Leven zonder filter

Fleur van Groningen heeft een gevoelige snaar geraakt met haar boek Leven zonder filter, getuige de massale boekverkoop en gretige vraag naar lezingen.

Fleur is niet enkel columniste en schrijfster maar ook cartooniste.  U mag er zeker van zijn dat haar lezing de nodige humor in woord en beeld zal bevatten.

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Heb je vaker behoefte aan rust? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten?
Dan ben jij mogelijk hoogsensitief. Maar liefst 1 op de 5 personen is hoogsensitief.

Boek nu

Credits

BIO
Fleur van Groningen
(1982) schrijft, schildert, spreekt en moedert. Ze is journalist voor Psychologies en cartoonist voor The Art Couch. Eerder werkte ze voor onder andere Knack, De Morgen, Het Nieuwsblad, NRC Handelsblad en Goedele. In 2017 publiceerde ze de bestseller Leven zonder filter, over haar ervaring met hoogsensitiviteit. In 2020 volgde Mijn kind, mijn spiegel, over trauma en moederschap. Voelen zonder filter is haar zesde boek.

Meer over

Zo ook columniste en cartooniste Fleur van Groningen. In dit boek beschrijft zij met de nodige zelfrelativering de zoektocht naar haar persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette. Hoe ze worstelde met depressie, overprikkeling en burn-out.

Maar vooral ook: Hoe haar gevoeligheid uiteindelijk haar kracht werd en dit haar carrière, vriendschappen en liefdesleven positief beïnvloedt.

Met dit ontroerend eerlijke relaas steekt Fleur andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij ook hun omgeving meer inzicht over het thema aan.

We ontvingen een moedige getuigenis als reactie op de lezing, u kan ze HIER lezen.

Beeldmateriaal

Agenda

03/10/2024

Bist, Wilrijk