< terug naar overzicht

lezing

Miekes mysterieuze lichaam

Mieke Mievis

Een paar jaar geleden verdiepte Mieke Mievis zich intensief in de geheimen van de lichaamstaal. Honderden boeken en videotapes van wetenschappelijke proeven heeft ze gelezen en bekeken. Miekes Mysterieuze Lichaam is het resultaat van deze studie. Tijdens het eerste deel van de lezing licht Mieke de beginselen van de lichaamstaal toe. Vervolgens ontleedt ze uw lichaam van kop tot teen.

Wedden dat u binnenkort ook al eens onder de tafel kijkt tijdens een vergadering?  En dat u leugenaars of mensen op de versiertoer sneller zal herkennen?

Boek nu

Credits

Mieke Mievis, from the seventies, wou in 2007 wel eens bij een televisieproductiehuis werken. Ze solliciteerde om achter de schermen te werken en belandde ervoor. Haar interesse voor lichaamstaal sluit perfect aan bij haar werk als relatietherapeut en seksuoloog (met een praktijk in Haacht en Ternat). Mensen en relaties fascineren haar en ze vormen de rode draad doorheen de vele beroepen die ze uitoefent: spreker, trainer in communicatietechnieken, single coach bij een datingsite, …

Mieke is de trotse mama van twee kinderen die voor haar geen geheimen kunnen verbergen.


De lezing ‘MIEKES MYSTERIEUZE LICHAAM’ is ook beschikbaar voor de 3de graad middelbaar onderwijs.

Meer over

Want alles wat u in uw verbale communicatie verzwijgt, verklapt u toch via uw lichaam. Wie de taal van het lichaam leert lezen komt dus meer te weten over al die gevoelens die niet in woorden worden gevat.U hoort van Mieke ook waarom mannen met hun benen open zitten, vrouwen hun hoofd schuin houden en een vlezeke-vlezeke handdruk de beste is. Zelfs het mysterie van de sacoche wordt opgehelderd.De volgende keer dat u op een feestje bent, aan de onderhandelingstafel zit, of lekker mensen aan het kijken bent, weet u meer dan er gezegd wordt.

Een oogopener die uw leven voor altijd zal veranderen.


Op eenvoudig verzoek werkt Mieke Mievis voor u een lezing uit met een specifiek accent. Ze kan hiervoor beroep doen op een grote parate kennis over onderwerpen als: lichaamstaal in de liefde, lichaamstaal bij onderhandelingen, …

Verder kan ze de inhoud van de lezing uitbreiden naar lichaamstaal in interactie met onze omgeving en met andere mensen. Zo komt u te weten hoe uw eigen lichaam spreekt en reageert op anderen. En vice versa. Oftewel: lichaamstaal in groepsverband.

Zonder tegenbericht brengt Mieke de stevige basisversie van haar lezing.

Beeldmateriaal