< terug naar overzicht

lezing

Niet Normaal? Het verhaal

Ann Ceurvels & Tania Poppe

In deze heerlijk herkenbare voorstelling vertellen Ann en Tania hoe ze zich in hun eigen leven als actrice, moeder, vriendin en hulpverlener soms perfect normaal,
maar heel wat keren niet normaal hebben gevoeld. Ze nemen het publiek mee in hun, bij momenten hilarische zoektocht naar (h)erkenning en ze blijven zich verwonderen hoe het komt dat ze steeds weer onder druk komen te staan.

In Niet Normaal De Voorstelling bewijzen Poppe en Ceurvels dat ze, naast al hun andere bezigheden, vooral rasechte vertellers en entertainers  zijn.

Boek nu

Credits

Duur: 90 min.
Voor iedereen die meer over ’niet normaal’ zijn/voelen wil weten.
Lokatie: in overleg
Deze lezingen kunnen geboekt worden als duo of u kan opteren om Ann Ceurvels of Tania Poppe apart uit te nodigen.

Meer over

Maar het blijft niet bij vertellen alleen: Ann en Tania helpen je op weg om door een andere bril naar je eigen leven en de mensen rondom je te kijken.

Ze laten je zien wie je echt BENt met al je verbluffende kwaliteiten en menselijke gebreken en sturen je naar huis met een warm gevoel dat je niet snel meer loslaat.


Ann Ceurvels zoomt in op het gedrag van kinderen/jongeren dat als Niet Normaal gezien wordt en verheldert vanuit verschillende domeinen hoe we anders naar ontwikkeling kunnen kijken.

Tania Poppe neemt je mee in de strijd om dagelijks te overleven in je hoofd binnen de drukkende normen die alom tegenwoordig zijn. Ze bekijkt wat overlevingspatronen betekenen en hoe we er anders naar kunnen kijken.

Beeldmateriaal

Agenda

15/05/2024

Ticket

Bibliotheek Park, Merksem