< terug naar overzicht

humor, theater

Onder Druk

Tania Poppe

Tania Poppe belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven Onder Druk. Ze legt met een vette knipoog een vicieuze cirkel bloot.

Grappig en pijnlijk herkenbaar.

Schitterende recensie in De Standaard – 27/10/17 – klik HIER.

Geef toe, iedereen voelt de druk.Niet alleen de mildlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het.
Maar vooral de gepensioneerden. Druk dat die het hebben!

Boek nu

Credits

Tekst & Spel: Tania Poppe
Coach: Ann Ceurvels
Productie: PoPPoP Producties


Tania Poppe: Bekend van Ad Fundum, Ons Geluk, Congo en recent met eigen theaterproducties “Moi Non Plus” met Ianka Fleerackers en Ann Ceurvels, Stand up Tragedy “Helpende Handen” met Veerle Malschaert en regie “237 redenen voor Seks” met Axel Daeseleire.

Meer over

We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen, loert ‘de druk’ om de hoek.
Velen dromen ervan van om eruit te stappen.

Sommige doen het ook echt.. een bed & breakfast in la douce France, leven als God in Frankrijk… tot blijkt dat je ook daar constant de slaaf bent…


Reactie van een toeschouwer:

Het leven houdt ons veel spiegels voor: de collega’s die het misschien niet zo altijd goed met ons voor hebben, de perfecte buurvrouw die ons met complexen en angsten opzadelt en de eigen kinderen die onze meest eerlijke spiegel zijn. Je schildert deze spiegels heel precies en met een vleugje humor.

Je stuk gaat over de essentie van het leven en helpt ons te herkennen en te erkennen wat er fout is met onszelf en met de maatschappij. Je brengt op een passievolle wijze een stuk dat bijdraagt tot het creëren van een betere wereld. Het belang van je werk kan niet overschat worden.  

Dankjewel,  Marc Moehlig.

Beeldmateriaal

Video

Agenda

08/03/2024

Zaal Posthalt, Zutendaal

Jachthoornplein, 3690Zutendaal