< terug naar overzicht

muziek

Retro night

The Covrettes

Deze moderne retro-coverband met 3 front zangeressen combineert het beste van twee werelden. Moderne hits (Billie Eilish, Adele, Ed Sheeran,…) worden verpakt in een vintage jasje en moeiteloos gecombineerd met classics (Elvis, Andrew Sisters, Roy Orbison…).

Deze mix is explosief en dansbaar, origineel en verrassend en wordt gekruid met de typische Covrettestwist. De drie zangeressen brengen samen met hun vier topmuzikanten een wervelende show, die ook visueel geen moment verveelt. Kostuumwissels, choreo’s, vintage accessoires en lichtshow: alles draagt bij tot een retro-show op topniveau.

Boek nu

Credits

zang: Annelies Vandenabeele, Jessica Lemmens, Griet Vandemaele

Muzikanten basisbezetting: Wim Neyrinck (piano), Didier Pollet (drums),

Frederik Vandevyver (basgitaar), Joris Jacob (gitaar)

Blazerssectie XL: Tom Hondeghem (sax 1), Louisa Declerck (sax 2), Emma Declerck (sax 3), Wesley Vandewalle (trompet), Pieter Hebben (trombone)

Meer over

Bovendien zijn The Covrettes ook te boeken in een XL-formule, met een krachtige blazerssectie om het swing gehalte nog op te drijven. Dit alles resulteert in een verrassende mash-up van oude en recente nummers, nu weer intiem, dan weer opzwepend en energiek. Alles wordt naadloos aan elkaar gespeeld en gepraat door de drie zangeressen en muzikanten.

Conceptueel klopt het plaatje op alle vlakken en alles staat ten dienste van het vintage-concept. Dus twijfel niet, en put your vintage dancing shoes on!

Beeldmateriaal

Agenda

26/01/2025

Ticket

Stadsschouwburg, Brugge