< terug naar overzicht

lezing

SATISFASHION

Marleen Beevers

Je kleren kunnen positieve veranderingen brengen voor jou en voor anderen.

Ze zijn verbonden met je brein en kunnen ingezet worden als instrument om je zelfvertrouwen en je uitstraling te bekrachtigen en een duurzame impact op de wereld te versterken.

Boek nu

Credits

Marleen is holistisch stijlexperte, auteur en spreker.
Verbinding in schoonheid vormt de rode draad in haar leven. Een onverzadigbare interesse in de dynamieken van de menselijke psyche en de invloeden van schoonheid, mode en stijl, bracht haar tot een breed studiespectrum van literatuur, psychologie, filosofie, interieur design, yoga, matchmaking en fashion psychologie.

Meer over

Het Satisfashion Model®, haar unieke holistische stijlaanpak, is gebaseerd op een fusie van Oosterse en Westerse psychologische stromingen. Het analyseert en vertaalt persoonlijkheidsdynamieken naar kleding en stijl en zorgt voor een optimale uitstraling, communicatie en voldoening.

Met deze maatschappelijk relevante missie inspireert en begeleidt ze individuen en bedrijven die streven naar een duurzaam en sterk persoonlijk evenwicht, een inclusieve bedrijfscultuur en een gepersonaliseerde branding.
Haar boek Satisfashion biedt een bevrijdende kijk op persoonlijke stijl en de handvaten voor een positieve impact van je kleding op jezelf en je omgeving.

Beeldmateriaal