< terug naar overzicht

humor

Upperdare Littéraire

Evi Rosiers

Evi Rosiers snapt er niks van. Waarom geeft het huwelijk geen garantie op frequente (en liefst ook goeie) seks? Waarom zijn vrouwen die graag veelvuldig de koffer induiken ‘goedkoop’ en niet ‘onvolprezen’?

In grappige en erotische verhalen onderzoekt Evi onze kijk op seksualiteit en prikkelt ze de erotische verbeelding. Met een zinderende lichaamstaal en rad van tong  wervelt Evi over het podium. Evi is een brok pure energie, die hilarische spijkers met opwindende koppen slaat. Upperdare Littéraire is herkenbaar voor vrouwen en leerrijk voor mannen.

Boek nu

Credits

Spel : Evi Rosiers

Lichtontwerp en techniek : Neel Swinnen

HUMOR ! SEKS! VROUWEN !

Haar allereerste stappen in de comedy wereld leverden haar al direct een plek op in de voorronde van ‘Humo’s Comedy Cup’ en ze haalde de halve finale van het ‘Leeuwarder Cabaretfestival’. Rosiers is een comédienne ‘in hart en nieren’ die via improvisatietheater en talloze verhalencarrousels in volle ontwikkeling is.

“Rosiers weet met een meesterlijke nonchalance en aandoenlijke zelfspot een voorstelling neer te zetten die tegelijk opwindend, vertederend en hilarisch is” – Quinten Friederichs

Beeldmateriaal

Video

Agenda

26/10/2024

Ticket

Tijdloze goesting, Antwerpen

Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000Antwerpen

10/01/2025

Ticket

Schouwburg Noord, Merksem

14/02/2025

Ticket

GC De Wildeman, Herent

22/04/2025

Ticket

Leietheater, Deinze

03/05/2025

Theater op café, Ninove